Stop verzuim

Kort en middellang verzuim

Heeft uw organisatie vaak te maken met kort en middellang verzuim tot en met zes weken? U verliest dan veel tijd met het oplossen van deze uitvallen om het productieproces op gang te houden.
Hoe kunt u het kort en middellang ziekteverzuim terugdringen?

Langdurig verzuim

Heeft uw organisatie te maken met werknemers die langdurig ziek zijn? Een hoog verzuimpercentage kan leiden tot een flinke omzetderving. Hoe kunt u dit voorkomen?

Verzuimanalyse

ArboVisser heeft hiervoor een geavanceerd meetinstrument ontwikkeld voor bedrijven, de zogenaamde verzuimanalyse. Met dit instrument kunnen haarscherp de oorzaken van het verzuim in beeld worden gebracht. We vertalen de analyse naar concrete kansen en stappen die u en uw medewerkers op korte (quick wins) en langere termijn kunnen zetten om het verzuim terug te brengen naar een aanvaardbaar percentage.

Stappenplan: voor een gezond resultaat!

En we gaan nog een stap verder: we berekenen de financiƫle waarde voor uw bedrijf van het omlaag brengen van het kort en middellang verzuimpercentage. En dat ziet u meteen in de cijfers, tel uit uw winst! ArboVisser gaat met u voor een gezond resultaat, ook voor uw bedrijf.

Inschrijven nieuwsbrief

Wanneer je je abonneert stem je ermee in dat ArboVisser jouw gegevens verwerkt. Dat doen we alleen voor het versturen van onze digitale nieuwsbrief. Lees onze Privacy Policy.

ArboVisser

Kabelweg 22, 1014 BB Amsterdam
(uitsluitend op afspraak)
Postbus 362, 1180 AJ Amstelveen

Direct contact

06 229 30 248

evert [at] arbovisser.nl