Over Ons

“Het is mijn passie medewerkers weer gezond aan werk te krijgen en te houden!”

Over ons

ArboVisser is opgericht door Evert Visser. Hij werkt sinds 1994 als arts en bedrijfsarts.

Na het behalen van mijn diploma basisarts heb ik gekozen voor de specialisatie bedrijfsgeneeskunde. Dit betekent dat je kennis en expertise opdoet van arbeidsomstandigheden zoals bedrijfsprocessen, veiligheid, arbeidshygiëne en ergonomie. Als bedrijfsarts moet je de wet- en regelgeving goed kennen.

Ik koos voor deze specialisatie omdat ondernemerschap mij aanspreekt en ik met mijn expertise kan bijdragen aan het gezond houden van bedrijven. Het is mijn passie medewerkers weer gezond aan het werk te krijgen en te houden. Dat is volgens mij de belangrijkste factor voor het gezond krijgen en houden van een onderneming!
Het is mijn overtuiging dat een ondernemer een gezond bedrijf wil hebben en dat een werknemer gezond wil zijn.

Denken in oplossingen

Ik denk niet in problemen maar in oplossingen. Dat doe ik ook bij cliënten met burn-out klachten. Het richten op negatieve energie levert namelijk niets op. Dat blijkt ook uit onderzoek. Het richten op positieve energie levert wél wat op, veel zelfs. Positieve energie leidt tot bevlogenheid en heeft een remmend effect op het ontwikkelen van een burn-out!

Ik neem de tijd voor cliënten en kijk naar alle facetten die van invloed zijn op het verzuim. Ook kijk ik naar factoren die je kunt beïnvloeden en waarmee je herstel kunt versterken.

Ik wil dat cliënten blij de spreekkamer uitlopen! Je bouwt aan iets positiefs, daar word ík blij van!

Inschrijven nieuwsbrief

Wanneer je je abonneert stem je ermee in dat ArboVisser jouw gegevens verwerkt. Dat doen we alleen voor het versturen van onze digitale nieuwsbrief. Lees onze Privacy Policy.

ArboVisser

Kabelweg 22, 1014 BB Amsterdam
(uitsluitend op afspraak)
Postbus 362, 1180 AJ Amstelveen

Direct contact

06 229 30 248

info [at] arbovisser.nl