Wat staat u te wachten?

Afspraak na ziekmelding

Nadat u zich heeft ziekgemeld bij uw werkgever, neemt deze meteen contact op met ArboVisser. Wij benaderen u zo snel mogelijk voor het maken van een afspraak. Vervolgens sturen we u een bevestiging van deze afspraak met praktische informatie zoals ons adres, datum en tijd van de afspraak en hoe u zich praktisch goed voorbereid op dit gesprek.

Wat staat u te wachten?

We vinden het belangrijk dat u zich bij ons op uw gemak voelt. Bij ons geen druk van uw bedrijf maar oprechte aandacht voor u en uw situatie. Daar nemen we ruimschoots de tijd voor.

Tijdens de afspraak

Om een goed beeld te krijgen van uw situatie vertelt u tijdens onze afspraak wat uw fysieke en eventuele andere klachten zijn. We nemen uw situatie serieus, daarom vragen we naar uw privésituatie en naar de arbeidsomstandigheden en kijken daarbij naar veiligheid, arbeidshygiëne en ergonomie. Ook uw motivatie voor uw werk komt aan de orde. Samen met u zetten we de zaken op een rij en schrijven een analyse.

Stappenplan voor herstel

Daarna maken we met u tijdens de afspraak een stappenplan voor uw herstel. We kijken welke stappen u zelf kunt nemen en die uw werkgever kan nemen. Hierdoor krijgt u weer perspectief. Ook als dit perspectief negatief is mag u van ons duidelijkheid verwachten. In de meeste gevallen kunnen we een prognose maken van het herstel. We maken daarnaast met u een planning van te nemen stappen. U krijgt van ons advies hoe u deze kunt zetten en bij wie u daarvoor terechtkunt.

Na afloop van het gesprek

Na afloop sturen we u en uw werkgever een advies met een analyse en stappenplan naar herstel. U zorgt ervoor dat u de afspraken nakomt, zo werkt u aan uw herstel. Bij ons gaat het er niet om dat u zo snel mogelijk weer aan het werk bent. Daarmee loopt u het risico dat u vervolgens weer thuis komt te zitten. Met u werken we samen aan een duurzaam herstel waardoor u gezond én gemotiveerd uw werk kunt blijven doen.

Inschrijven nieuwsbrief

Wanneer je je abonneert stem je ermee in dat ArboVisser jouw gegevens verwerkt. Dat doen we alleen voor het versturen van onze digitale nieuwsbrief. Lees onze Privacy Policy.

ArboVisser

Kabelweg 22, 1014 BB Amsterdam
(uitsluitend op afspraak)
Postbus 362, 1180 AJ Amstelveen

Direct contact

06 229 30 248

info [at] arbovisser.nl